Vælg en side

Tag på en lækker rejse til Thailand

af | feb 25, 2021 | blog | 0 Kommentarer

Tag på en lækker rejse til Thailand

Thailand er kendt for sine hvide bounty strande med kokospalmer og turkisblåt vand. Derudover er det et meget gæstfrit land, hvor du altid bliver mødt med et smil.

Rejser til Thailand tilbyder dig rig kultur og fantastisk mad, om du så befinder dig i Bangkok, Phuket eller Krabi. Landet kan også prale af en rig natur, og du kan både finde storbyliv, jungler, bjerge og smukke strande.

 

Hvorfor rejse til Thailand?

Thailand er et dejligt land både for par og familier. Phuket er med de flotte hoteller og romantisk stemning kendt som et paradis for par.

Hvis børnene skal med, kan man f.eks. tage til Krabi, der er en blomstrende by med markeder og en lang række fantastiske hoteller.

Det er varmt året rundt, og temperaturen ligger næsten altid over 27 grader. Rejser man mellem november og marts er vejret tørt og graderne ligger mellem 27 og 31. Derfor er det de populæreste måneder. Mellem marts og november er der dog stadig rigtig dejligt. Her skal man blot forvente noget lidt fugtigere vejr, der kan komme op på de 36 grader.

Thailand kan også prale af deres egen gastronomiske kultur. Lige meget hvor du kommer i Thailand, vil du finde en kulinarisk verden, der er en oplevelse i sig selv. Her spiser de lækre wokretter med ris og masser af krydderi – men bare rolig, restauranterne er vant til gæster og kan sagtens anrette retterne mildere men stadig med masser af smag.

 

Hvad kan man lave?

Thailand tilbyder også en bred vifte af aktiviteter. Man kan vælge en strandferie med solbadning og svømmeture i poolen eller det azurblå vand. De fleste steder kan man også bestille bådture, så du kan tage nogle timer på vandet, hvor du kan slappe af, få noget sol og se på fisk.

Hvis det bliver for ens at ligge på den samme strand hver dag, kan øhop måske være den rette løsning. Thailand består af over 1400 øer, og man kan altså nemt hoppe fra ø til ø.

Savner man noget aktivt på sin ferie, kan det også sagtens findes i Thailand. Er du til vandsport, kan du finde kajakker, tømmerflådeture, snorkling og dykning, og man kan endda bo på et flydende tømmerflådehotel. Med det rige vandliv er det en større bedrift ikke at se nogle fisk end at se dem. Hvis du i stedet er mere til land, kan du finde trekking, vandreture og cykelture i junglen.

 

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj og det er mig der skriver de fleste indlæg på denne hjemmeside om den fantastiske ferieø Tenerife. Jeg har selv været på Tenerife og de kanariske øer + 20 gange.

Måske disse blog indlæg har interesse for dig

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj og det er mig der skriver de fleste indlæg på denne hjemmeside om den fantastiske ferieø Tenerife. Jeg har selv været på Tenerife og de kanariske øer + 20 gange.