Vælg en side

Disse fem seværdigheder skal du opleve på Tenerife

af | mar 21, 2022 | blog | 0 Kommentarer


Disse fem seværdigheder skal du opleve på Tenerife

Når man tager på ferie, er det altid rart at have nogle seværdigheder eller attraktioner at se frem til. På Tenerife finder du et væld af spændende ting at se og opleve – uanset om du er til historiske monumenter, smuk natur eller pulserende byliv. I denne artikel der er lavet i samarbejde med tiffanytours.dk, vil vi give dig et overblik over fem af de mest populære seværdigheder på Tenerife.

Teide nationalpark

Seværdighed nr. ét på Tenerife er Teide Nationalpark. Parken er en af de mest besøgte i Spanien, og det er ikke uden grund. Med sine mange vulkaner, klippeformationer og smukke naturområder er det et unikt sted at besøge. I parken finder du også Spaniens højeste bjerg – Teide – som med sine tæt på 4000 meter over havets overflade er et imponerende syn.

Loro Parque

Loro Parque er et af verdens førende dyreparker, og det er bestemt et besøg værd. Parken huser over 300 forskellige dyrearter, herunder mange sjældne arter som ikke findes andre steder i verden. Du kan også se en del spændende dyreshows, hvor du bl.a. kan se spækhugger, delfiner i aktion.

Pirámides de Güímar

De tre piramider i byen Güímar er et af de mest kendte monumenter på Tenerife. Piramiderne er bygget af sten, og de menes at dateres tilbage til år 500 før vores tidsregning. I dag kan man besøge piramiderne, og der er også et museum, der fortæller om byens historie.

Casa de los Balcones

Casa de los Balcones er en af de mest kendte og besøgte huse i Tenerifes hovedstad Santa Cruz. Huset er kendt for sine smukke balkoner, som ud over at være flotte at se på, også giver en fantastisk udsigt over byen. Mange af husets balkoner er dekoreret med farverige blomster, og det er et af de mest fotograferede steder i byen.

Playa de las Teresitas

Playa de las Teresitas er en af Tenerifes mest populære strande. Stranden ligger tæt på Santa Cruz, og den er kendt for sit klare vand og fine sand. Stranden er også et godt sted at tage en dukkert, selvom det her ofte er lidt koldere end ved andre strande på Tenerife.

Udforsk Tenerife

Så der er fem af de seværdigheder, du kan opleve på Tenerife. Du kan finde mange flere ting at se og opleve på øen – det kommer helt an på, hvad du er til. Tenerife er et fantastisk sted at tage på ferie, og vi håber, at du får mange dejlige oplevelser derovre. God rejse!

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj og det er mig der skriver de fleste indlæg på denne hjemmeside om den fantastiske ferieø Tenerife. Jeg har selv været på Tenerife og de kanariske øer + 20 gange.

Måske disse blog indlæg har interesse for dig

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Anders Vajhøj

Anders Vajhøj

Hej mit navn er Anders Vajhøj og det er mig der skriver de fleste indlæg på denne hjemmeside om den fantastiske ferieø Tenerife. Jeg har selv været på Tenerife og de kanariske øer + 20 gange.